לבצק:
500 גרם קמח,  350 גרם חמאה הולנדית קרה, 2 ביצים טרופות, 12 גרם אבקת סוכר,  120 גרם ממרח חלבה.

למלית:
2 כוסות פרג טחון, 1 כוס חלב, 1/4 כוס דבש, 1/4 כוס סוכר, קורט מלח,  100 גרם אגוזים קצוצים,  גרד מ- 1 תפוז .

אופן הכנת הבצק:
מכניסים את כל החומרים, חוץ מהביצים לקערה של מעבד מזון.
מעבדים בפולסים עד שנוצרים פירורים קטנים של בצק.
מוסיפים את הביצים הטרופות ומפעילים את המעבד עד שנוצר כדור בצק.
מוציאים מהקערה, עוטפים בניילון נצמד, משטחים את הכדור בעזרת מערוך למלבן בעובי 5 ס"מ ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
 
מכניסים לסיר נירוסטה את הפרג, כוס חלב, דבש, סוכר ומלח.
מבשלים את התערובת על להבה נמוכה כחצי שעה תוך כדי בחישה מתמדת, על מנת שהפרג לא יישרף.
כשרוב הנוזלים נספגים בפרג מסירים את הסיר מעל האש ומוסיפים גרד תפוז ואגוזים קצוצים ולאחר מכן מערבבים ומצננים במקרר.
מכינים כ 20 כדורים ממלית הפרג בעזרת מערוך משטחים את הבצק לעובי 2 מ"מ וניתן להשתמש במעט קמח כדי שיהיה נוח לרדד.
קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ, מברישים את הבצק עם חלמון ביצה טרוף עם מעט חלב, מניחים כדור פרג במרכז וסוגרים קצוות של בצק כך שייווצר משולש מסורתי של אוזן המן.
מניחים על מגש עם נייר אפיה, מורחים אותם בתערובת חלמון וחלב ואופים בתנור מחומם מראש ל-175 מעלות למשך 10 דקות עד רבע שעה.
הצבע אמור להיות זהוב בהיר ( יש להיזהר לא להשחים יתר על המידה ) .
מפזרים מעל  מעל אוזני ההמן אבקת סוכר.